OHO GRILL ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oho Grill Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 0:40 Bestel vaker maar ik weet niet wat ze vandaag hadden. Lekkere aangebrande keiharde pizza gekregen. Deze heb ik zo weer de prullenbak in gegooid. Belachelijk!!
25 dec 2022 om 22:13 Niet te vreten
22 dec 2022 om 9:42 En dat nog bij vaste klant ja dan kan je rekenen op een paar 1 ster revieuw. Pizza wel lekker maar ooit wil ik bestelling compleet. Denk dat jullie beter afhaal tent kunnen worden bezorgen wordt het niet
22 dec 2022 om 9:28 Even serieus gewoon waardeloos. Dus je belt aan om te laten zien dat je verkeerd hebt geleverd. En dan lever je hem niet? Why omdat ik 1 stukje al van gegeten heb. Waarom bel je dan weer aan. Echt waardeloos sorry maar jullie hebben het verpest
18 dec 2022 om 19:24 Welke kind heb je in de keuken tering man
15 dec 2022 om 0:28 Echt niet te eten!!!
8 nov 2022 om 16:52 Delivery time was very long. I do appreciate the restaurant calling to let me know it was going to take long. Food was good as always
27 okt 2022 om 23:23 Pizza was lekker
14 okt 2022 om 14:46 Ingredients of the pizzas were not of high quality, cheese flavor is too heavy and the pepperoni was almost tasteless
9 okt 2022 om 15:17 Bezorging duurde heel lang dus eten was koud uiteraard, brutaal te woord gestaan aan de telefoon en daarna ook heel veel gedoe gehad met mensen van het restaurant zelf.
2 okt 2022 om 22:05 Ze hadden 60-85 aangegeven. Na 65 min had toch even gebeld en was bezorgen net vertrokken. Hij had wel 3 bestellingen mee. Aangenomen was de kaas in de frietjes al hard geworden en patat slapjes. Als hij nou 1 adres doet per x zou de eten beter smake
8 sep 2022 om 23:37 optijd bezorgd, goeie service en het eten was nog warm. En goed ingepakt